Εστιατόριο στο Αγρίνιο Bistro17 με τα πιο αγνά υλικά

Επιλέξτε το Bistro17 στο Αγρίνιο για πρωϊνό, μεσημεριανό ή βραδυνό

Λίγα μόλις χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου ανακαλύπτει κανείς μια μικρογραφία του συνόλου της Ελληνικής Κουζίνας, οινοποιία, τυροκομεία, φάρμες, μποστάνια και θάλασσα παράγουν θησαυρούς τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας. Όλα τα πιάτα μας, παράγονται με εξαιρετικές πρώτες ύλες, από ντόπιους μικρούς παραγωγούς και τα πιο αγνά βιολογικά υλικά, που συλλέγονται καθημερινά από το κτήμα μας, δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα.

αγνά υλικά εστιατόριο
εστιατόριο στο Αγρίνιο
τραπέζι πρωινού στο Αγρίνιο

Πρωινό

Με οδηγό την τοπική παράδοση και την πλούσια γαστρονομία της χώρας μας έχουμε ετοιμάσει για σας ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό παρασκευασμένο με υλικά ανώτερης ποιότητας. Φρέσκα φρούτα, μυστικές σπιτικές συνταγές, ζυμωτό ψωμί με αλεύρι ζέας, μέλι, τραχανάς, πίτες και φρέσκα αυγά συναντιούνται στο τραπέζι του πρωινού σας και σας υπόσχονται ένα υπέροχο ξεκίνημα της ημέρας σας.

bistro17 εστιατόριο design
bistro17 εξωτερικά
bistro17 εστιατόριο
site33

Ένας ιδιαίτερος χώρος στο ισόγειο του ξενοδοχείου, με μοναδική θέα στο Παπαστράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης του Αγρινίου, έτοιμος να σας φιλοξενήσει και να σας ενθουσιάσει με τις προτάσεις του. Εξαιρετικά ελληνικά κρασιά, ποτά και ροφήματα συνοδευόμενα από γρήγορο, απλό αλλά πάντα ποιοτικό φαγητό, όπως και στα αντίστοιχα μικρά μαγαζάκια που εμφανίστηκαν στην καρδιά του Παρισιού στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Όπως τα αυθεντικά bistro, μικρά ισόγεια και ως επι το πλείστον στεγασμένα σε πανδοχεία με υπόγεια κουζίνα, εδώ και δύο αιώνες είναι συνώνυμα των απλών αλλά εύγεστων πιάτων που σερβίρουν, σάντουιτς σε τραγανό ψωμί, σαλάτες, πίτες, τάρτες και πολλές ακόμη προσεκτικά εκτελεσμένες συνταγές, έτσι και στο Bistro17 από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, η κουζίνα μας ετοιμάζει υπέροχες γευστικές προτάσεις για να συνοδεύσετε το ποτό ή το ρόφημα σας. Στοιχείο που τονίζει την μοναδικότητα του χώρου, αποτελεί το νερό Marpessa, που εμφιαλώνεται με φυσικό τρόπο από το ίδιο αρτεσιανό πηγάδι που βρισκόταν στον κήπο του διατηρητέου νεοκλασικού. Από το πηγάδι αυτό αναβλύζει έως και σήμερα το νερό του υπόγειου ποταμού, αποδεικνύοντας το πλούσιο υγρό στοιχείο της περιοχής και προσδίδοντας θετική ενέργεια στο χώρο!

online κράτηση